دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

دکور مغازه موبایل لاکچری و اصولی

۱۴۰۰/۰۵/۱۸
11459 بازدید
دکور مغازه موبایل

دکور مغازه موبایل باید به گونه ای باشد تا مشتریان بالقوه را به سمت مغازه هدایت کند و آن ها را تبدیل به خریدار کند و در این مسیر شما نیاز به صبر و حوصله دارید. اگر در هنگام اجرای دکوراسیون دقت لازم را به خرج دهید و همینطور خروجی کار، کارآمد باشد؛ مطمئنا مصرف کننده را به سمت شما می کشاند و کنجکاو می شود و می خواهد که به بررسی محصولات بپردازد مشتاق دیدن سایر کالاهای داخل مغازه می شود.

برای اینکه در بیزنس تان موفق باشید باید همه جوانب را بررسی کنید. در ابتدای امر وجود یک ویترین شیک که اسم مغازه نیز مشخص باشد؛ توجه افراد را جلب می کند و در کنار آن داشتن دکوراسیونی شیک و جدید، روند پیشرفت و افزایش درآمد تان را سرعت می بخشد. در ادامه به بیان یک سری نکات طلایی برای داشتن یک دکور خاص، می پردازیم.

طراحی دکور مغازه موبایل فروشی

دکور مغازه موبایل فروشی اهمیت زیادی در میان سایر دکورهای تجاری دارد؛ چون شما با کالاهایی بسیار گرانقیمت، لوکس و تکنیکال روبه رو هستید که روز به روز در حال تغییر می باشند. پس باید چیدمان و دیزاین داخلی، حرفه ای و کاربر پسند باشد. نکات زیر را دنبال کنید.

۱- نورپردازی مناسب

در هر مغازه یا فروشگاهی نورپردازی مهمترین آیتم در طراحی دکور است. نور باعث ایجاد حس امنیت در مشتری شده و با اطمینان وارد مغازه می شود. می توانید به کمک نور محصولات را با شکلی متفاوت نمایش دهید. به کمک نور و همچنین به کار بردن کمی خلاقیت، ایده های چشم گیری قابل اجرا است و از نظر روانشناسی کاربر را ترغیب به حضور بیشتر در آن فضا می کند. تاثیر نور در ویترین مخصوصا در شب، آیتمی مهم به حساب می آید.

۲- به کاربردن ترکیب رنگی خاص

دومین آیتم مهم در دکوراسیون مغازه موبایل فروشی کوچک، رنگ است. پیشنهاد ما استفاده از رنگ های خنثی است که در این صورت محصولات به خوبی قابل مشاهده هستند.

۳- چیدمان اصولی

یکی از نشانه های احترام گذاشتن به مشتری، داشتن چیدمانی اصولی و مناسب است؛ زیرا با اینکار او سردرگم و کلافه نمی شود. در ابتدای امر باید بخش لوازم جانبی موبایل را از بخش خود موبایل ها جدا کنید. سپس دسته بندی را براساس برندهای مختلف انجام دهید و کالای هر برند را در بخش مربوط به خودش قرار دهید. اگر بخش تعمیرات و یا فروش موبایل های دست دوم دارید؛ باید هر کدام دارای پیشخوان جداگانه و در صورت امکان یک دکور مخصوص به خود را داشته باشند.

محصولات گران قیمت و ارزان قیمت را از یکدیگر تفکیک کنید و آن هایی که ارزان تر هستند را در بخش بالایی قفسه ها بگذارید و بگذارید تا مشتری در بدو ورود آن ها را ببیند و با دیدن کالاهای با قیمت بالا از خرید پشیمان نشود.

اگر تصاویر مربوط به این مقاله را مشاهده کنید؛ متوجه خواهید شد که کابینت کاربرد زیادی در چیدمان و دکور دارد. در لینک آموزش طراحی کابینت نکات جالب و مفیدی برای چگونگی طراحی و نگهداری کابینت ها بیان شده است.

۴- طراحی سقف

با استفاده از سقفی از جنس کناف و مواد دیگر، طرح های متنوعی را در سقف مغازه ایجاد کنید. یک ایده برای طراحی سقف، نشان دادن مسیر برای رسیدن به یک محصولی خاص است.

۵- در دسترس قرار دادن موبایل ها

در طراحی داخلی مغازه موبایل در صورت امکان و داشتن فضا می توان بخشی را در نظر گرفت که مشتری بتواند با موبایل و یا تبلت برای مدتی کار کند؛ این کار باعث افزایش حس اعتماد در آن ها می شود.

۶- ایجاد بخشی برای صحبت کردن

می توانید با در نظر گرفتن بخشی برای دریافت مشاوره و یا جواب دادن به سوالات مشتری، مخاطب را تبدیل به یک مشتری دائمی و پروپا قرص خودتان کنید که حتی پتانسیل این را دارد تا افراد زیادی را جذب مغازه شما کند. این قسمت در بسیاری از طراحی ها نادیده گرفته شده است. از مزایای داشتن این بخش افزایش حس اعتماد مشتریان شده و پلی برای موفقیت بیشتر شما و تبدیل شدن تان به یک برند با ویژگی و ارائه خدمتی خاص است.

۷- ویترین خاص

با داشتن یک ویترین شیک برای مغازه موبایل، افراد زیادی را جذب می کنید. با استفاده از نور، رنگ و کمی خلاقیت، دکوری بینظیر را بسازید. سعی کنید کالاهایتان همیشه به روز و طبق آخرین تکنولوژی باشند و همان ها را در ویترین بگذارید.

در ادامه مدل هایی از طراحی دکوراسیون داخلی مغازه موبایل فروشی را مشاهده می کنید.

طراحی داخلی مغازه موبایل

 

طراحی داخلی مغازه موبایل

 

دکور مغازه موبایل فروشی

 

دکوراسیون مغازه موبایل فروشی کوچک

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *