دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

دکور مغازه شکلات فروشی دلبر و شیرین

۱۴۰۰/۰۵/۲۴
3802 بازدید
دکور مغازه شکلات فروشی

دکور مغازه شکلات فروشی به دنبال جذاب و خوردنی تر نشان دادن شکلات و شیرینی موجود در مغازه است. طراحی داخلی در هنگام افتتاح یک مغازه در اکثر اوقات یکی از آخرین مواردی است که افراد به آن توجه می کنند؛ ولی باید بدانید که ارزش طراحی دکور مغازه به اندازه اهمیت کیفیت شکلات ها در موفقیت و فروش بیشتر است.

طراحی دکور مغازه شکلات فروشی

در هنگام طراحی دکور مغازه شکلات فروشی موارد گوناگونی را باید مدنظر خود داشته باشید. برخی از این نکات شامل مواردی همچون؛ نظر مشتریان، مساحت مغازه، نورپردازی، رنگ بندی و کاربردی بودن دکور؛ می باشند.

این سبک از فروشگاه ها از یک پتانسیل قوی برای جذب مشتری برخوردار می باشند. به این دلیل که اجناسی که برای فروش دارند؛ واقعا مشتریان را جذب خود کرده و از خرید آن نمی توانند صرنظر کنند. به صورت کلی دو مدل طراحی برای آن ها وجود دارد: یک به صورت سنتی دیزاین شوند؛ گزینه دوم اینکه کاملا مدرن، شیک و امروزی طراحی شوند.

فراموش نکنید که کودکان جزء اولین و مهمترین مشتریان شما هستند. پس باید ظاهر مغازه طوری وسوسه انگیز باشد که آن ها را کاملا مجذوب خودش کند.

در ادامه به بیان چند نکته کاربردی برای داشتن مغازه ای پر از مشتری می پردازیم.

قبل شروع باید این مطلب را عنوان کنیم که طراحی کابینت در مغازه های شکلات فروشی امری مهم است. زیرا کابینت ها آن فضایی که برای نگهداری اجناس لازم دارید را در اختیارتان می گذارند. پس از طراح در اولین گام در مورد کابنیت ها نظرخواهی کنید.

طراحی دکور مغازه شکلات فروشی

طراحی دیوار و زمین

بهترین پیشنهاد برای رنگ آمیزی سقف و دیوار مغازه آبنبات فروشی، رنگ سفید است. اجناس که همان آبنبات و شکلات ها هستند؛ خودشان به تنهایی رنگارنگ می باشند و تنوع در نوع بسته بندی و زیبایی که دارند به فضا رنگ و بویی دیگر می دهد. بنابراین باید رنگ کفپوش، دیوار و سقف طوری باشد که بیش از حد شلوغ به نظر نرسند تا مشتری به آسانی بتواند کالای درخواستی اش را پیدا کند.

طراحی دکور مغازه شکلات فروشی

تغییر دکور براساس فصل

در طول سال مناسبت های زیادی وجود دارد که در آن روزها افراد برای تهیه شکلات و آبنبات به مغازه ها می روند و بسیار شلوغ می شوند. شما باید به این مناسبت ها و اعیاد توجه ویژه ای داشته باشید و از کنارشان به راحتی عبور نکنید. می توانید دکور مخصوص برای هر یک را داشته باشید.

شکلات ها را با طرح های فانتزی و خلاقانه بسته بندی کنید. به عنوان مثال در شب یلدا و عید نوروز دکور سفره هفت سین و شب یلدا را بگذارید؛ شکلات ها را مانند هندوانه و انار دیزاین کنید. البته مجبورید که بعد از به پایان رسیدن جشن ها، دکور را به روال قبل برگردانید؛ اما با این حال می ارزد؛ زیرا یک سرمایه گذاری برای آینده را انجام داده اید.

طراحی دکور مغازه شکلات فروشی

طراحی فضا

در شکلات فروشی جو باید آرام، صمیمی و البته شاد و پرانرژی باشد. در زمان طراحی، ورودی را قابل دسترس و بدون هرج و مرج و بهم ریختگی درست کنید. چند عدد میز و صندلی ترجیحا ست تهیه کنید برای نشستن مشتری. اگر فضا آرام، بدون سر و صدا باشد، احتمال بازگشت مشتری در دفعات بعدی بسیار افزایش می یابد.

طراحی دکور مغازه شکلات فروشی

شناخت مشتری

باید قبل از شروع به کار، اطلاعات روانشناسی و پرسونای مخاطب خودتان را بشناسید. وقتی یک ایده کلی داشته باشید؛ آن وقت است که؛ می توانید به راحتی رنگ، طرح، شیوه نورپردازی و نحوه چیدمان را انتخاب و اجرا کنید.

اگر شما نماینده انحصاری یک برند معروف شکلات و یا شیرینی هستید؛ باید نشانه هایی از برند اصلی را در فضای فروشگاه به کار ببرید و همینطور باید شیک، مجلل باشید.

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *