دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

کابینت پولیش چیست؟ معرفی کامل

۱۳۹۸/۱۲/۱۹
3989 بازدید
رنگ پولیش,کابینت با رنگ پولیش,کابینت پولیش چیست

کابینت پولیش چیست؟ اگر به دنبال خرید یا بازسازی کابینت های خود هستید حتما نام کابینت پولیشی به گوش شما خورده است. همانطور که از نام این کابینت مشخص است، در ساخت آن از رنگ پولیش استفاده می شود. پولیش ماده ای خمیری شکل است که بر روی سطوح مختلف مانند پلاستیک، شیشه، چوب و فلز اسپری می شود. این رنگ هم قیمت بالایی داشته و هم در یک محیط کاملا ایزوله و عاری از گرد و خاک باید پاشیده شود. در نتیجه خط تولید کابینت رنگ پولیشی، بسیار هزینه بر بوده و کمتر کارخانه ای این سرمایه گذاری را انجام می دهد.  

کابینت پولیشی در دسته‌ی کابینت‌های انزو قرار می‌گیرد. با این تفاوت که روکش های کابینت انزو وکیوم می شوند ولی کابینت های پولیشی بعد از پولیش داده شدن با رنگ های پلی اورتان ، روکشی براق و آیینه ای خواهند داشت.

در ادامه به بررسی کامل این کابینت زیبا می پردازیم.

آشنایی با رنگ پولیش

همانطور که گفتیم رنگ پولیش به صوت خمیری شکل بوده و بر روی سطوح مختلف اسپری شده و در نهایت سطوحی شفاف و درخشنده ایجاد می کند. این رنگ به دلیل داشتن مواد ساینده ی نرم یا زبر مانند سمباده عمل کرده و هر سطحی را جلا می دهد. برای کار با این رنگ، به یک رنگ کار بسیار ماهر و با تجربه نیاز است زیرا مراحل اجرای آن بسیار دشوار و زمان بر است. این می تواند دلیلی بر خاص و منحصر به فرد بودن کابینت های پولیشی باشد.

معرفی کابینت پولیش

کابینتی با مغزی MDF خام که می تواند به هر شکلی برش خورده و به دلخواه مشتری، به وسیله دستگاه CNC طرح هایی بر روی آن حکاکی شود. سپس با استفاده از پاشیدن رنگ پولیش بر آن، سطحی درخشان و براق تولید می شود. به این صورت که ابتدا ماده خمیری شکل پولیش را با تینر رقیق کرده و در یک محیط ایزوله با استفاده از دستگاه های مخصوص بر روی آن می پاشند. این کار در چهار مرحله انجام شده و هر بار در آخر بر روی سطح کابینت سمباده زده می شود. در نتیجه بعد از ۴ مرتبه پاشیدن رنگ و سمباده زدن آن، ضخامت نهایی رنگ به ۳ میلی‌متر خواهد رسید.

از ویژگی های کابینت های پولیشی موارد زیر را می توان نام برد:

  • با پوشش دهی کامل سطوح از اکسید شدن آن ها جلوگیری می کند.
  • استحکام کابینت را در برابر هر گونه فشار و ضربه بالا می برد.
  • خط و خش های ایجاد شده بر روی کابینت پوشانده می شوند.
  • ظاهری کاملا براق و درخشان دارد.

مزایای کابینت پولیش

با اضافه شدن رنگ پولیشی به کابینت، ضخامت آن تا سه میلی متر افزایش پیدا خواهد کرد و همین امر باعث شده تا استحکام آن بالا رود. همانطور که می دانید در ام دی اف خام با کمی فشار کابینت دچار تاب می شود، ولی در کابینت رنگ پولیشی این اتفاق هرگز نخواهد افتاد.

 همچنین رنگ پولیشی با خاصیت خمیری خود مانند چسبی قوی عمل کرده و بر اثر فشار و ضربه دچار فرورفتگی نخواهد شد. نوع پوشش دهی این رنگ به گونه ای است که علاوه بر تمام سطح کابینت، گوشه ها و دور تا دور آن را نیز می پوشاند. در نتیجه آب و رطوبت از هیچ راهی به این کابینت نفوذ پیدا نمی کند.

این کابینت تنها در رنگ سفید تولید می شود و کابینت پولیش سفید باعث بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه ی شما خواهد شد. خوشبختانه رنگ سفید از دسته ی رنگ های خنثی می باشد که به راحتی با تمام وسایل هماهنگ می شود.

معایب کابینت پولیش

فراهم کردن دستگاه های تمام اتوماتیک و محیط ایزوله کاری دشوار و هزینه بر است. در نتیجه تولید و ساخت این کابینت کاری دشوار محسوب خواهد شد. همین امر دلیل اصلی قیمت بالای این کابنیت نیز می باشد. به صورتیکه کمتر کسی قادر به پرداخت هزینه ی بالای این کابینت ها می باشد.

کابینت با رنگ پولیش قابلیت ترمیم دارد. ولی این امر محدودیت هایی را شامل می شود. چرا که با هر بار استفاده از پولیش، صخامت لایه ی بیرونی محافظ رنگ کم شده و مقاومتش را از دست می دهد. پس می توان گفت قسمت هایی از کابینت که ترمیم شده اند در برابر رطوبت و حرارت حساس تر بوده و ضعیف تر هستند.

تک رنگ بودن این کابینت و حق انتخاب نداشتن نیز یک نقطه ضعف بزرگ در این کابینت محسوب می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *