دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

دکور مغازه میوه فروشی با چیدمانی خاص

۱۴۰۰/۰۵/۱۶
16226 بازدید
دکور مغازه میوه فروشی

دکور مغازه میوه فروشی و داشتن آن، این روزها مانند بقیه مغازه ها برای پیشرفت و افزایش مشتری و فروش؛ ضروری است. با اینکه در این صنف اکثرا میوه فروشی هایی به سبک قدیم و سنتی دارند و آن را بیشتر می پسندد؛ اما هستند کسانی که می خواهند دکوراسیون و ویترینی مدرن و جدید داشته باشند.

نکته مهم قبل از شروع به توضیح دادن مراحل کار این است که؛ در طراحی دکور یک مغازه میوه فروشی، باید از خود میوه ها و جذابیت و تنوع خودشان استفاده کنید. رنگ ها، طرح ها و شادابی که هر کدام دارند، هر فردی را مشتاق به دیدن و وارد شدن به مغازه می نماید.

طراحی دکور مغازه میوه فروشی در چند مرحله و گام انجام می شود. در ادامه به شرح هر قسمت می پردازیم؛ با ما همره باشید.

طراحی دکوراسیون مغازه میوه فروشی

طراحی بخش ورودی

نمای خارجی و بخش ورودی یک فروشگاه میوه فروشی، از مهمترین بخش ها هستند. به این دلیل که؛ اولین المانی است که باعث جذب مشتری می شود، پس باید ظاهری شکیل و جذاب داشته باشد. در صورتی که ساختمان و نما قدیمی است؛ آن را ترمیم کنید. دیوارها حتما باید با رنگ های شاد و زنده، رنگ آمیزی شوند.

شیشه های شکسته و ترک خورده را حتما عوض کنید. یک تابلو نئون فلکسی با نام مغازه در سر در آن نصب کنید.

برای ورودی مغازه هم تزیین و چیدمان میوه ها طوری باشد که حس خوبی را به شخص القا کند و می توانید از تابلوهای با طرح میوه و اشکال فانتزی استفاده کنید.

طراحی دیوارها

در زمان قدیم در طراحی دیوارها به کاربردن و نصب آیینه بسیار مرسوم بود. به این دلیل که هم تعداد میوه ها بیشتر به نظر می رسید و هم مغازه بزرگتر و جادار نشان داده می شد و همگی در ذهن مخاطب تاثیر مثبت می گذاشت. هنوز هم هستند مغازه هایی که از آیینه استفاده می کنند ولی در طراحی دکور جدید و مدرن، به جای آیینه، دیوارپوش هایی به کار برده می شوند که علاوه بر بهداشتی بودن، نور را هم به خوبی منعکس می کنند که از نظر نورپردازی مانند آیینه فضا را جذاب و دلباز نمایش می دهد.

طراحی دکور مغازه میوه فروشی

چیدمان قفسه های میوه

مغازه میوه فروشی به دو قسمت نگه داری میوه و سبزی تقسیم می شود. در قسمت میوه ها از قفسه های طرح چوب، قفسه های پلاستیکی و فلزی استفاده می شود. از این سه نوع قفسه طرح پوب پلاستیکی، ظاهری شیک، مدرن و لاکچری به فضا می بخشد.

میوه ها باید بسیار مرتب بر روی هم قرار بگیرند و همینطور قبل از چیدن، آن ها را دستمال بکشید تا براق و تمیز به نظر برسند.

بخش دوم یعنی محل نگهداری سبزیجات، باید خنک و دور از گرما باشد، تا سبزیجات تازه باقی بمانند. بدین منظور باید از قفسه هایی که دارای یخچال هستند؛ استفاده کنید. با هزینه کردن مقداری پول در ابتدای کار و خرید این قفسه های یخچال دار، دیگر از پلاسیده شدن و از بین رفتن سبزی ها شکایت نمی کنید و از ضررهای آینده جلوگیری می کنید.

اگر فضای مغازه کم است می توانید قفسه ها را دور تا دور بگذارید به صورتی که قسمت مرکزی و میانی خالی باشد. اما اگر مغازه بزرگ است می توانید قفسه ها را به صورت دایره وار در قسمت مرکزی قرار دهید. در این حالت مشتریان به راحتی می توانند انتخاب کنند و همینطور حالتی مدرن تر به فضا می بخشد.

گاها پیش آمده است در برخی از مغازه های میوه فروشی از کابینت ها برای نگهداری میوه و سبزیجات و یا یکسری وسایل اضافه استفاده می شود. شما می توانید خودتان خیلی راحت با صرف هزینه و زمان کمتری آن را بسازید برای این منظور در دوره های آموزش طراحی کابینت باید شرکت کنید که با سلیقه خودتان کابینت بسازید و در آینده نیز از این مهارت می توانید بهره ببرید.

دکور مغازه میوه فروشی

طراحی دکوراسیون مغازه میوه فروشی کوچک

در این مغازه ها سبد ها و قفسه ها را به روی دیوار و چند طبقه ای نصب کنید و البته که حالت آن ها اریب باشد. دیوارها را آیینه کاری تا نورپردازی فضا را بزرگ تر نمایش بدهد. مهمترین المان در مغازه های کوچک شیوه نورپردازی است که باید به صورت کامل و کافی انجام شود. برای رنگ آمیزی حتما از رنگ شارپ و روشن استفاده کنید. همیشه باید قفسه ها و فضای داخلی مغازه تمیز و مرتب باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *