دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

کابینت انزو در ایران وجود دارد؟اصلا کابینت انزو چیست؟

۱۳۹۸/۰۶/۲۰
746 بازدید
جنس کابینت انزو,کابینت آشپزخانه انزو,کابینت انزو

کابینت انزو نوعی از کابینت های روکش پرس وکیوم می باشد که وکیوم مغزی آن از جنس ورق MDF است . کابینت انزو برای اولین بار توسط شرکتی آمریکایی به نام Zentique تولید شد و علت نام گزاری این نوع از کابینت نام برند محصولات این شرکت می باشد. پس در واقع می توان گفت کابینت های تولید شده در سایر شرکت ها “طرح انزو” هستند.

تفاوت های کابینت انزو با کابینت وکیوم(ممبران)

یکی از تفاوت های کابینت انزو با کابینت های روکش وکیوم، قطر ورق های MDF به کار رفته در آن هاست. در کابینت های انزو قطر ورق ۲۵ میلی متر است که در کابینت های وکیوم(ممبران) این عدد به ۱۶ یا ۱۸ میلی متر می رسد. همچنین

قطر لبه ها در کابینت طرح انزو در مقایسه با کابینت وکیوم، به دلیل تراش خوردن توسط دستگاه سی ان سی تا ۸ میلی متر کمتر است. از دیگر تفاوت های این دو نوع کابینت می توان به ضخامت بیشتر روکش به کار رفته در کابینت انزو نسبت به کابینت های وکیوم اشاره کرد. کابینت های وکیوم از نظر رنگ بندی تنوع زیادی دارند که این مسئله در کابینت های انزو فقط به رنگ سفید براق محدود می شود. و در آخر، قیمت نهایی کابینت های طرح انزو به دلیل متریال مورد استفاده در آن و روکش گران تر، بیشتر از کابینت های وکیوم می باشد.

سبک کابینت انزو

کابینت های انزو با رنگ سفید براق و طرح هایی که روی درب ها حکاکی می شوند سبکی مابین کابینت های کلاسیک و کابینت های هایگلاس را القاء می کنند. اگر در این کابینت از طرح های شلوغ تر و پر کار تر برای تاج و زیر چراغ و پاخور استفاده کنید، این کابینت به سبک کلاسیک نیز شباهت پیدا می کند. در واقع کابینت طرح انزو حالتی ساده و شیک به آشپزخانه ی شما می بخشد.

کابینت آشپزخانه ی انزو با رنگ سفید براق خود به راحتی با تمام وسایل آشپزخانه هماهنگ می شود و باعث وسیع تر دیده شدن محیط نیز می گردد.

جنس کابینت انزو

کابینت انزو تماما از MDF ساخته شده است. بدنه ی داخلی این کابینت با روکشی ملامینه ضد آب و ضد خش شده است. همچنین قسمت های خارجی آن بعد از  کار با ابزارهای حکاکی با استفاده از پرس وکیوم ، سفید براق می شود . همانند اکثر کابینت ها در قسمت هایی که با آب سر و کار دارند می توان از ورق های PVC استفاده کرد.

آشنایی  با کابینت پولیشی

کابینت پولیشی حاصل استفاده ی رنگ پولیشی بر روی MDF است پس می توان گفت کابینت پولیشی نوعی از کابینت انزو است با این تفاوت که روکش های کابینت انزو وکیوم می شوند ولی کابینت های پولیشی بعد از پولیش داده شدن با رنگ های پلی اورتان ، روکشی براق و آیینه ای خواهند داشت.

استفاده از پولیش بر روی هر سطحی می تواند خط و خش موجود بر روی آن را پاک کرده و درخشندگی خاصی به آن ببخشد. پس اگر بر روی سطح این کابینت به مرور زمان آسیبی برسد ترمیم کردن آن بسیار آسان تر از کابینت های انزو است. ولی چون استفاده از پولیش لایه ی نازکی از رنگ بدنه را بر می دارد استفاده ی بیش از حد از آن باعث آسیب بیشتر به کابینت ها می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *