دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

انواع درب کابینت و بررسی کامل آن ها

۱۳۹۸/۰۶/۲۵
2716 بازدید
انتخاب درب کابینت,انواع درب کابینت,در کابینت

کابینت آشپزخانه یکی از مهمترین عناصر دکوراسیون آشپزخانه شماست و درب کابینت می تواند از نظر ظاهری حس خوب بیشتری به فضای آشپزی شما القا کند. برای تناسب بیشتر در محیط آشپزخانه، باید انواع درب کابینت را بررسی کنید تا از بین آن ها مناسب ترین گزینه را خریداری نمایید. می توان گفت شما بیشترین تماس را با درب های کابینت دارید پس علاوه بر زیبایی، کیفیت و مرغوب بودن متریال آن هم اهمیت فراوانی خواهد داشت.
در ادامه به معرفی چند نوع از پر طرفدارترین انواع درب کابینت می پردازیم.

درب کابینت شیکر (shaker)

از محبوب ترین انواع درب کابینت می توان درب کابینت شیکر را نام برد که نام آن برگرفته از سبک مبلمان شیکر می باشد. اگر شما هم از طرفداران سبک های مینیمالیستی و ساده هستید، این نوع از کابینت در نهایت سادگی و زیبایی پاسخگوی نیاز شما می باشد.
از ویژگی های اصلی این درب کابینت می توان فلت یا صاف بودن، پوشش چوب طبیعی و استفاده از رنگ های خنثی مثل خاکستری یا سفید را نام برد. این ویژگی ها باعث شده تا این سبک از درب کابینت هم در دکوراسیون های کلاسیک و هم طراحی های مدرن استفاده شود.

درب کابینت لوورد (Louvered)

درب کابینت لوورد یا درب کابینت کرکره ای، یکی از زیباترین و در عین حال پر هزینه ترین درب های کابینت است. این نوع درب با کنار هم قرار دادن تخته های چوب افقی ساخته می شود و بین شیار های آن فاصله وجود دارد. پس این نوع درب برای کابینت هایی مانند آبچکان یا کابینت های نزدیک رادیاتور که به تهویه هوا نیاز دارند مناسب است. درب کرکره ای جلوه ای خاص و منحصر به فرد به نمای آشپزخانه ی شما می بخشد.

درب کابینت بیدبورد (Bead board)

برای داشتن حس قدیمی یا روستایی در آشپزخانه، می توانید از درب کابینت بیدبورد استفاده کنید. این نوع درب ها اغلب به رنگ سفید هستند که با منحنی هایی که روی آن ها ایجاد می شود ظاهری کلاسیک به محیط می بخشند. از معایب این کابینت های زیبا می توان به دشواری در تمیز کردن آن ها اشاره کرد. پس اگر شما به تمیز بودن درب های کابینت بسیار حساس هستید این گزینه مناسب نخواهد بود.

درب کابینت ترموفویل ( Thermofoil)

متریال اصلی درب کابینت ترموفیل، MDF می باشد که با یک روکش پلاستیکی پوشش داده می شود. برای نفوذ ناپذیری و درزگیری این درب ها، آن را در برابر حرارت بسیار زیاد قرار می دهند. البته این نوع کابینت در برابر گرما مقاومت پایینی دارد و اگر از مرغوب ترین جنس استفاده نشود، رنگ های روشن آن ممکن است در درازمدت تغییر رنگ دهند. 

درب کابینت تخت (Flat)

طرفداران طراحی های ساده و مدرن، می توانند از درب کابینت تخت برای آشپزخانه ی خود استفاده کنند. این نوع درب بدون هیچگونه برجستگی و طرح، کاملا ساده و شیک هستند. اکثر این درب ها از ورقه های چوب یا MDF ساخته می شوند ولی گاها ممکن است از لمینیت برای ساخت آن ها استفاده کرد. درب های کابینت تخت علاوه بر زیبایی، مقرون به صرفه نیز می باشند.

درب کابینت شیشه ای

اگر شما تمایل دارید تا ظروف تزئینی داخل کابینت ها را به نمایش بگذارید، درب کابینت شیشه ای بهترین انتخاب برای شماست. این نوع درب با بازتاباندن نور و عمق دادن به کابینت، برای آشپزخانه های کوچک بسیار مناسب است. از مشکلات این درب ها باید به تمیز کردن مداوم داخل کابینت اشاره کرد که برای حل این مشکل شما می توانید فقط در برخی از کابینت ها از درب شیشه ای استفاده کنید. نصب شیشه ها بر روی درب به دقت و مهارت زیادی نیاز دارد که باعث افزایش قیمت در این کابینت ها می شود.

درب های کابینت توکار

در حالیکه درب های معمولی بیرون از کابینت نصب می شوند، درب کابینت توکار داخل قاب کابینت قرار می گیرد. اندازه گیری و نصب این نوع درب ها به دقت زیادی نیاز دارد تا باز و بسته شدن آن ها تحت هر شرایطی به راحتی انجام شود. درب های کابینت توکار مدرن و لوکس تر از سایر درب ها هستند و به همین علت قیمت آن ها نیز بالاتر است.

برای تکمیل دکوراسیون آشپزخانه ی خود باید در انتخاب درب کابینت بسیار دقت کنید زیرا بیشترین تاثیر را بر جلوه ی فضای آشپزی شما دارد. همچنین از نحوه ی تمیز کردن درب های کابینت نیز مطلع شوید تا مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *