دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

معرفی سبک دکوراسیون ترنزیشنال یا انتقالی

۱۳۹۸/۱۱/۱۶
761 بازدید
دکوراسیون ترانزیشنال,دکوراسیون داخلی انتقالی,سبک ترنزیشنال

سبک دکوراسیون انتقالی جذابیت های دنیای مدرن و سنتی را در خود جای می دهد. این سبک مابین طراحی های قدیمی که یادآور خاطرات شما هستند و سبک های جدید و مدرن می باشد.

در مقاله ی قبل با سبک های دکوراسیون داخلی مانند سنتی، مدرن، معاصر، مینیمالیسم، اسکاندیناوی، روستیک و… آشنا شدیم. هرکدام از این سبک ها حال و هوای خاص خودشان را به منزل شما می بخشند و این شما هستید که با توجه به شخصیت، سبک زندگی و سلایق خود یکی از سبک‌های طراحی داخلی را انتخاب و آن را در خانه اجرا کنید.

یکی از پرکاربردترین سبک های دکوراسیون داخلی سبک ترنزیشنال یا انتقالی است. که ما در این مقاله به بررسی ویژگی های آن می پردازیم.

سبک ترنزیشنال چیست؟

زمانی که دکوراسیون منزل شما سنتی باشد، استفاده از یک وسیله ی مدرن در گوشه ای از خانه هیچ هماهنگی با سایر اجزا ندارد. در حالت برعکس نیز اگر سبک خانه ی شما مدرن بوده و بخواهید از وسایل نوستالژیک و قدیمی در آن استفاده کنید، فضای شما نا همگون خواهد شد. سبک دکوراسیون انتقالی این نا هماهنگی ها را از بین برده و بین چیدمان سنتی و مدرن تعادل ایجاد کرده است. همین امر باعث شده تا این سبک در کل دنیا طرفداران زیادی داشته باشد.

چون در دکوراسیون داخلی ترنزیشنال بهترین ویژگی های سبک های مدرن و سنتی را کنار هم قرار می دهد و آن ها را به یک نقطه ی اشتراک می رساند نام آن را “انتقالی” نامیده اند. از مزایای این سبک این است که شما می‌توانید از همان وسایل قدیمی یا جدیدی که در اختیار دارید استفاده کرده و ضرورتی برای خرید وسایل و لوازم دیگر نخواهید داشت. پس هزینه ی اجرای این دکوراسیون پایین می باشد.

ویژگی های سبک انتقالی

حال که با این سبک چیدمان جذاب آشنا شدید، بهتر است از شاخص ها و استاندارد های آن بیشتر اطلاعات کسب کنید. در ادامه به معرفی مهم ترین ویژگی های سبک ترنزیشنال می پردازیم.

رنگ های خنثی و آرامش بخش

رنگ های مورد استفاده در این سبک غالبا خنثی وملایم هستند. رنگ هایی مانند طوسی، کرم، سفید، کرم، آبی آسمانی و… که با هر وسیله ای به راحتی هماهنگ می شوند. استفاده از رنگ های خنثی در دکوراسیون آرامش و انرژی مثبت بیشتری در خانه ایجاد می کنند.

برای جذاب تر شدن دکوراسیون منزل خود، از رنگ های قوی و تیره مانند بنفش، خاکستری و مشکی به عنوان رنگ ها ثانویه استفاده نمایید.

ترکیب هنرمندانه ی مواد مختلف

عناصر با بافت های مختلف مانند چوب، فلز، پارچه، شیشه، فولاد و… در کنار هم زیبایی بی نظیری به منزل شما می بخشند. بعضی از این مواد مانند چوب و پارچه‌های مخمل در سبک سنتی و بعضی دیگر مانند شیشه و فلز در سبک مدرن حرف اول را می‌زنند. یک طرح انتقالی کامل از ترکیب یکپارچه ی وسایل مدرن و سنتی با هم به دست می آید. پس از استفاده ی مواد و بافت های مختلف در کنار هم نترسید.

لوازم جانبی چشم گیر

برای اینکه رنگ های خنثی متعادل شوند نیاز است تا از وسایل با رنگ های متضاد استفاده شود. گلدان های زیبا و جذاب، مجسمه های بزرگ و چشم گیر، تابلو های بزرگ با قاب های ساده، ظروف تزئینی، شمع های مدرن و… هر کدام نمادی از سبک های مدرن و سنتی هستند که با چیدن آن ها در کنار هم سبک انتقالی کامل می شود.

به این نکته توجه کنید که در چینش وسایل منزل هدف اصلی سبک ترنزیشنال که آرامش و راحتی می باشد را فراموش نکنید. اگر حس می‌کنید چیزی در این دکوراسیون ناسازگار است، آن را با سایر قیمت های خانه هماهنگ کنید.

به طور کل ویژگی های اصلی یک سبک انتقالی را در لیست زیر می توان جای داد:

  • رنگ های خنثی، مانند رنگ های کرم، خاکستری و سیاه به وضوح دیده می شوند.
  • برای ایجاد کانتراست یا تضاد، از بافت و تنالیته های رنگی برجسته استفاده می کنند.
  • متعلقات و لوازم جانبی در آن کم است.
  • مواد و مصالح مربوط به دوره های قبلی و نوستالژیک، متناسب با فضای خانه های جدید ب کار می روند.
  • مبلمان با سبک کلاسیک دارای خطوط ساده و کاملا راحت در این سبک خریداری می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *