دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

سینک ظرفشویی مناسب شما کدام است؟

۱۳۹۸/۰۶/۱۱
902 بازدید
انواع سینک ظرفشویی,راهنمای خرید سینک آشپزخانه,سینک

در انتخاب سینک ظرفشویی علاوه بر ظاهر زیبای آن، باید به کیفیت و دوام آن هم توجه شود و بسته به نوع کاربرد بهترین گزینه خریداری شود. همیشه بعد از طی مراحل آشپزی تعداد زیادی ظروف کثیف تولید می شوند که شستشوی آن ها یکی از مهم ترین کارهای آشپزخانه است. وجود یک سینک با کیفیت و زیبا می تواند این کار را برای ما ساده تر کند. 

سینک ها از نظر اندازه, عمق, تعداد کاسه ها و شکل ظاهری متفاوت هستند. قبل از خرید بهتر است کاربرد و اولویت های خودتان را مشخص کنید. برای مثال اگر می خواهید همزمان ظروف را شسته و آبکشی نمایید باید از سینک های دو لنگه استفاده کنید.  همچنین سینک ها از نظر نحوه نصب به دو نوع روکار و توکار دسته بندی می شوند. برای نصب سینک های توکار, کابینت آشپزخانه را سوراخ کرده, سپس سینک درون آن قرار می گیرد. در مقابل, سینک های روکار بر روی کابینت نصب می شوند و می توان آنها را جا به جا نمود.

سینک های ظرفشویی از جنس های متفاوتی ساخته می شوند. از جمله متریال هایی که در ساخت سینک به کار می روند سنگ کورین, سنگ صابون, استیل و کامپوزیت گرانیتی می باشند. در زیر به طور خلاصه به معرفی چند نوع سینک ظرفشویی می پردازیم.

انواع سینک ظرفشویی از نظر متریال

  • سینک استیل

یکی از پرکاربرد ترین انواع سینک، سینک های استیل هستند که از جنس فولاد ضد زنگ می باشند. سینک استیل می تواند از نوع ساده یا ضدخش و همچنین مات یا براق باشد. از مزایای این سینک می توان به مقاومت و دوام بالا، عدم خوردگی یا زنگ زدگی و قیمت مناسب آن اشاره کرد.

  • سینک کورین

سنگ کورین یک نوع سنگ مصنوعی با ویژگی های بسیار خوب برای استفاده در سینک ظرفشویی است. برای مثال سنگ کورین در برابر آب بسیار مقاوم است و همچنین خراش و خوردگی پیدا نمی کند. با استفاده از تنوع رنگ و طرح سینک های کورین آشپزخانه ی زیباتری خواهید داشت.

  • سینک سنگ صابونی

استفاده از سنگ های طبیعی در دکوراسیون همواره زیبایی و شکوه خاصی به همراه دارد. یکی از کاربرد های سنگ طبیعی صابونی در ساخت سینک های ظرفشویی است. با استفاده از برش های منحنی و لبه های نرم در این سنگ می توان یکی از زیباترین سینک ها را در آشپزخانه ی خود داشت. از معایب آن می توان گفت که این سینک وزن بسیار زیادی دارد و در برابر خراشیدگی مقاومت کمی نشان می دهد.

  • سینک کامپوزیت گرانیتی

از ترکیب گرانیت و کوارتز سینک های کامپوزیتی تولید می شوند. تنوع رنگی و مقاومت بالای آن در برابر خط و خش از جمله مزایای این سینک ظرفشویی می باشد.

نکات مهم در خرید سینک آشپزخانه

حال که انواع سینک های ظرفشویی را بررسی کردیم به نکاتی برای خرید آسان تر شما می پردازیم.

  • به ضخامت ورقه ی سینک توجه کنید

ضخامت ورق های موجود عبارتند از ۰/۶ ، ۰/۸ ، ۱ ، ۱/۲ میلیمتر که هرچه ضخامت بالاتر باشد کیفیت محصول بالاتر می رود.

 

  • عمق لگن مناسب انتخاب کنید

لگن های ظرفشویی دارای عمق لگنهای متفاوت هستند . ۱۴ سانت ، ۱۸ سانت ، ۲۰ سانت و ۲۲ سانت که هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود.

 

  • سینک های شیب دار بهتر هستند

اگر کف سینک شما کمی شیب داشته باشد از جمع شدن آب و ایجاد رسوب در آن جلوگیری می شود.

 

  • به صدای سینک خود گوش دهید

زمانیکه آب با کف سینک برخورد می کند صدای تولید شده از آن ممکن است در مدت طولانی گوشخراش باشد که این مشکل با طراحی پد های مخصوص حل شده است. یکی دیگر از مزایای این پد ها گرم نگه داشتن آب داغ داخل سینک است.

معرفی برندهای معروف

کارخانه های ایرانی در زمینه ی تولید سینک های ظرفشویی پیشرفت چشم گیری داشته اند طوریکه امروزه کمتر کسی از سینک های برند خارجی خرید می کند. از معروف ترین این برندها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اخوان، استیل البرز، کن، بیمکث، لتو، فرامکو، وایز، داتیس، ایلیا استیل و… .

هزینه ی سینک ظرفشویی

جنس سینک، اندازه ی آن،  تعداد لنگه ها، نحوه ی نصب، برند تولید کننده و… همه و همه در قیمت یک سینک ظرفشویی تاثیر دارند. که با توجه به تغییر روزانه ی هرکدام از آنها نمی توان قیمت دقیقی برای سینک ظرفشویی در نظر گرفت.

امیدواریم پس از مطالعه ی این مقاله انتخاب هوشمندانه تری برای سینک ظرفشویی خود داشته باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *