دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

کابینت ارزان، رویایی دست یافتنی

۱۳۹۸/۱۲/۰۳
1123 بازدید
ارزان ترین کابینت های آشپزخانه,انواع کابینت های ارزان قیمت,قیمت نهایی کابینت ها

همه ی ما دوست داریم کابینت ارزان ولی با کیفیتی برای آشپزخانه ی منزل خود تهیه کنیم. گاهی ممکن است در طی روند ساخت یا بازسازی آشپزخانه، بودجه مورد نظر ما با علاقه مندی هایمان هماهنگ نباشد. در این میان مجبور به حذف برخی المان ها و ویژگی ها از کابینت های خود می شویم.

مهم تر از زیبایی، کیفیت متریال و مواد به کار رفته در کابینت ها می باشد که به طور مستقیم بر روی طول عمر کابینت ها تاثیر دارند. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع کابینت های ارزان قیمت و مقرون به صرفه آشنا کنیم.

کابینت هایی با بدنه ی MDF

یک از ارزان ترین متریال ها در کابینت سازی، ساخت مبلمان، سرویس خواب و… MDF است. ام دی اف از چسباندن ذرات چوب ساخته می شود و بسیار ارزان قیمت است. ولی به تنهایی ظاهر زیبایی نداشته و حتما باید توسط روکش های زیبای موجود در بازار پوشانده شود.

یکی از زیباترین انواع کابینت ها، کابینت های گلاس است که چارچوب و اسکلت آن از ام دی اف و قسمت های قابل مشاهده آن از روکش پلکسی گلاس ساخته می شود. ورقه های هایگلاس نسبت به ام دی اف مقاوم تر بوده و جایگزین خوبی برای آن است. روکش براق و درخشان آن زیبایی منحصر به فردی داشته و در نگاه اول شما را مجذوب خودش خواهد کرد. روکش های گلاس در دو نوع خارجی و ایرانی در بازار موجود هستند که همین نکته در قیمت نهایی آن تاثیر گذار است.

ولی این مزایا باعث می شوند که قیمت کابینت هایگلاس بیشتر از قیمت کابینت ام دی اف باشد.

 

از انواع کابینت ارزان قیمت می توان کابینت ام دی اف با روکش چوب را معرفی کرد. کابینت های کلاسیک و چوبی در تمام دنیا طرفداران زیادی دارند و جز پرفروش ترین کابینت های آشپزخانه هستند. از طرفی، قیمت بسیار بالای آن ها توان خرید را برای اکثر افراد کم کرده است. مواردی مانند: چوب های طبیعی و گران قیمت که گاها کمیاب هستند، دشواری ساخت و طراحی، دوام و ماندگاری بسیار بالا بر روی قیمت زیاد آن ها تاثیر دارد.

اما شما به راحتی می توانید با یک هزینه ی کم به کابینت چوبی مورد علاقه خود دست پیدا کنید. کابینت هایی با روکش چوب از بدنه ی ام دی اف یا فلز ساخته شده اند که با روکشی با طرح چوب پوشانده می شوند.

از مزایای کابینت ها با روکش چوب می توان به ایجاد فضایی گرم و صمیمی، قابلیت انعطاف و ابزار خوری بالا، مقاومت مناسب و… اشاره کرد. در انتخاب نوع روکش چوبی حتما دقت کنید. برای مثال روکش های از جنس چوب طبیعی قیمت بالاتری نسبت به روکش های مصنوعی دارند.

 

کابینت هایی با بدنه ی ملامینه

از ارزان ترین کابینت های آشپزخانه، کابینت ملامینه را به شما معرفی می کنیم. این کابینت دارای بدنه ای از جنس نئوپان است که با لایه ی نازکی از ملامینه پوشانده می شود. از معایب این نوع کابینت مقاومت کم آن نسبت به رطوبت است و بهتر است در مناطقی که در مجاورت آب قرار دارند از این کابینت استفاده نشود.

این کابینت اقتصادی به عنوان ضعیف ترین متریال برای کابینت سازی شناخته می شود و پیشنهاد اول ما کابینت های ام دی اف هستند.

نکاتی که برای داشتن کابینت ارزان باید بدانید

  • جنس صفحه کابینت بسیار در قیمت کابینت تاثیر گذار است. جنس صفحه و ضخامت آن را قبل از سفارش کابینت بررسی کنید.
  • کابینت های مجاور با آب مانند کابینت زیر سینک ظرفشویی را حتما از جنس PVC انتخاب کنید. این کار ممکن است قیمت نهایی شما را بالا ببرد ولی به طول عمر کابینت های شما کمک شایانی می کند.
  • جنس یونیت و اسکلت کابینت را از طراح کابینت خود سوال کنید. اغلب اوقات جنس بدنه از متریال ارزان تر نسبت به درب ها استفاده می شود. مثلا جنس بدنه ی کابینت های گلاس از ام دی اف انتخاب می شود و یا گاهی بدنه ی کابینت ام دی اف را از ملامینه می سازند.
  • در اندازه گیری کابینت های خود دقت کرده و تا جای ممکن از کابینت با اندازه ی غیر استاندارد استفاده نکنید. مثلاً تغییر اندازه ی پایه ها، بیشتر شدن ارتفاع یونیت کابینت دیواری ، بیشتر شدن ارتفاع پایه در کابینت ایستاده، کابینت جزیره، ویترین دکوری و…. همه این موارد در قیمت نهایی کابینت ها موثر هستند.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *