دانلود مینی دوره کسب درآمد از کابینت سازی

کابینت آشپزخانه

۱۳۹۶/۰۶/۱۱
1732 بازدید
کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه را می توان یکی از نیازهای مهم هر خانه ای به شمار آورد. هیچ خانه ای را نمی توانید پیدا کنید که از کابینت آشپزخانه بی بهره باشد. کابینت آشپزخانه یکی از ضروریات مهم برای تجهیز کردن هر خانه ای است.

در سالیان گذشته تعریف کابینت آشپزخانه با امروز متفاوت بود. نحوه طراحی و ساخت آشپزخانه به نحوه ای بود که کاملا محصور بود و از پذیرایی و سالن جدا بود. در واقع آشپزخانه های قدیم یک اتاقی بود که از آن به عنوان اتاق پخت و شستشو استفاده می شد. بعضا با کابینت هایی هم برای چیدن ظروف تجهیز میشد و کسانی که تمکن مالی برای ساخت کابینت آشپزخانه نداشتند یا حداقل ها را رعایت می کردند و یا اینکه اصلا کابینتی برای آشپزخانه در نظر نمی گرفتند.

گذر زمان و کابینت آشپزخانه

حتما به خاطر دارید کابینت آشپزخانه های قدیمی را که یا خیلی رنگ و رو رفته بودند و یا بعضی از کابینت ها به علت استفاده زیاد درب نداشتند (درب کابینت کنده شده بود) چون آشپزخانه ها محلی جدا از دید مهمانان بودند.

رفته رفته با تغییر طراحی ساختمان و آمدن طراحی جدید به صنعت ساختمان ، آشپزخانه و کابینت آشپزخانه دستخوش تغییرات زیادی شدند.آشپزخانه ها تغییر کاربری دادند و کابینت آشپزخانه هم نمای جدیدی به خود گرفت. آشپزخانه ها دیگر فضای جدایی نبودند و دیوار حایل بین پذیرایی و آشپزخانه حذف شد و اصطلاحا آشپزخانه ها اپن شدند.

با تغییرات به وجود آمده در صنعت ساختمان، کابینت آشپزخانه هم به سرعت چهره ای جدیدی گرفتند.

در واقع کابینت آشپزخانه تغییر کاربری داد.

امروزه همه به کابینت آشپزخانه به عنوان یک دکور نگاه می کنند و در اولویت دوم به عنوان یک کابینت به آن نگاه می کنند.

این تغییرات باعث شد کابینت آشپزخانه با مدل های مختلف و جدیدتر ارائه شود. در واقع کابینت آشپزخانه امروز، سمبل سلیقه و هنر است.

تغییر جنس کابینت آشپزخانه از جنس فلز به جنس ام دی اف انقلابی در دکوراسیون منزل بود.

MDF در صنعت کابینت سازی

جنس ام دی اف برخلاف رقیب قدیمی اش فلز از انعطاف بسیار زیادی در طراحی و رنگ بندی برخوردار است. همچین برای سازندگان کابینت هم نعمتی بود چون دیگر سختی کار قدیم را نداشت.

در قدیم برای ساخت کابینت آشپزخانه فلزی نیاز بود که در کارگاه فلز کاری ابتدا ورق ها برشکاری شوندو بعد از اندازه گذاری و خط کشی، ورق های برش خورده را به وسیله دستگاه خم کاری کنند.

بعد از خمکاری نوبت به جوشکاری بود.

وقتی عملیات ساخت کابینت فلزی به پایان می رسید باید کابینت ها را به رنگ کاری منتقل می کردند و ….

این روش علاوه بر زمان زیاد در ساخت، دست سازندگان را برای اصلاحات هنگام اشتباه می بست.

ولی با آمدن ام دی اف به بازار سرعت کار به شدت بالا رفته و کابینت ها قابلیت اصلاح دارند.

آمدن ورق های براق یا های گلاس بازار کابینت آشپزخانه را متحول کرد.

کابینت های گلاس رنگ بندی متنوعی برای سلیقه های مختلف دارد.

هر شخصی می تواند بر اساس سلیقه از یک یا دو رنگ در کابینت خود استفاده کند.

کابینت آشپزخانه ممبران

نسل جدید و پرطرفدار کابینت آشپزخانه ، کابینت وکیوم یا همان کابینت ممبران است. کابینت کلاسیک در واقع از جنس ام دی اف است که بر اساس سلیقه مشتری ابتدا با دستگاه سی ان سی حکاکی شده و بعد با رنگ انتخابی مشتری در دستگاه وکیوم روکش می شود. کابینت ممبران به واسطه انعطاف در طراحی و ساخت طرافداران بی شماری پیدا کرده است.

البته نباید نبوغ طراحی کابینت را در پرطرفدار شدن کابینت ممبران (کلاسیک) دست کم گرفت. خلاقیت طراحان کابینت باعث شد که با اضافه کردن ستون ها و سرستون ها  و همچنین تاج و زیر چراغ های متنوع این کابینت را شبیه به نمای رومی کنند. از این رو به کابینت وکیوم، کابینت رومی هم گفته می شود.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *